Украина: прокуратура ударила спортом по бандитизму и коррупции. Больше нечем

Украина: прокуратура ударила спортом по бандитизму и коррупции. Больше нечем

Дословно:

«Спорт зобов’язує працювати краще

У прокуратурі Київської області стало вже традицією завершувати робочий тиждень на волейбольній площадці або на футбольному полі. Тут створені самобутні команди, які після завершення турнірів, організованих Генеральною прокуратурою України, проводять серію товариських зустрічей.

Футбольна команда прокуратури області перемагає одного за одним суперників. Так, уже у поточному році прокурорами були «биті» футболісти ФК «Маестро» (2:1), а 14 березня – футболісти федерації футболу м.Києва (1:0). До речі, за останню грали у недалекому минулому майстри спорту України Андрій Аненков («Динамо» Київ, «Арсенал» Київ»), Микола Волосянко («Динамо» Київ, «Арсенал» Київ), Юрій Жабінський («Нафтовик» Охтирка) та інші. Гол забив кращий бомбардир команди, начальник відділу прокуратури області Олексій Симоненко, а команду на поле, як завжди, вивів прокурор області Олександр Гардецький.

Приємно, що коло претендентів на зустріч з прокурорами з кожною перемогою збільшується. (:-) – «УК»)

Керівництво прокуратури області впевнено, що ті працівники, які виходять на футбольне поле, погано працювати не можуть і це підтверджується їхньою щоденною наполегливою і нелегкою роботою.

Прес-служба Генеральної прокуратури України»

ГПУ

You may also like...