Мэр Ужгорода устроил кулачные разборки на дороге?

В «Обком» поступило следующее заявление Закарпатской областной организации партии «Реформы и порядок»:

«28 червня, близько 20 години 10 хвилин в Ужгороді міський голова Сергій Ратушняк напав на голову Закарпатської обласної організації партії «Реформи і Порядок», помічника народного депутата України Івана Береца та одного з відповідальних працівників обласної державної адміністрації. У звичній для себе манері Сергій Миколайович використав у суперечці як найвагоміший аргумент кулаки. У результаті тілесних ушкоджень отримав як голова обласної організації партії, так і відповідальний працівник ОДА.

Сергій Ратушняк, відомий своєю неадекватністю в весняно-осінній період, чомусь на початку літа «розпустив» руки, вважаючи, що в закарпатському обласному центрі ніхто не має права обганяти його автомобіль. Більше того, всі мають знати номер його автомобіля.

У зв’язку з цим Закарпатська обласна організація партії «Реформи і Порядок» змушена заявити свій рішучий протест діям місцевого князька, котрий чомусь вирішив що саме він має приймати рішення, хто порушив правила вуличного руху. Більше того, він безапеляційно переконаний, що саме він є володарем ужгородської території.

Одночасно Закарпатська обласна організація партії «Реформи і Порядок» звертається до Президента України, прем’єр-міністра України, міністра внутрішніх справ з проханням вгамувати новоявленого боксера від використання власних кулаків проти ужгородців, котрі не згідні з його «весняно-осінньою» політикою. Одночасно просимо голову Верховної Ради України Володимира Литвина ретельно звернути увагу на «особистості», котрі представляють його в регіонах».

Прес-служба Закарпатської обласної організації партії «Реформи і Порядок».

Обком

You may also like...