Москаль рассказал, что зампред СБУ Кислинский – бывший сутенер с трассы Луганск–Антрацит

Представитель депутатской группы «Народная самооборона», нардеп Геннадий Москаль в ответ на оскорбления в адрес правоохранителей ударил Ющенко ниже пояса.

Приводим полностью текст его заявления, распространенного пресс-службой «Народной самообороны»:

«Складається враження, що Віктор Ющенко вже не може бути Гарантом дотримання прав і свобод людини і громадянина, а також гарантом дотримання Конституції України, оскільки гарантії, які він давав людям під час виборчої кампанії, вже давно закінчилися.

І кредит довіри населення він вичерпав: про це свідчать численні соціологічні опитування громадської думки.

Навіть в анекдоті наче про нього сказано: старий президент залишає 3 конверти з порадами для нового президента. В першому конверті від Кучми до Ющенка значилось: «Якщо буде дуже погано, всі огріхи вали на попередника». Цей етап Віктор Ющенко пройшов ще на Майдані. В другому конверті – «вали на своїх побратимів і соратників». Цей етап нинішній Президент теж пройшов давно. А коли робиться зовсім кепсько, відкривається третій конверт, де написано: «готуй три конверти».

Я вважаю, що Віктору Ющенко вже давно час готувати конверти для наступника.

Щодо вчорашньої вистави Президента на засіданні Генпрокуратури… театру одного актора: навіщо жбурляти камені в чужий город, замість того, щоб виполоти свою президентську вертикаль?

Оскільки Президент говорив на засіданні Генпрокуратури «про дівчат і про бані», то я б хотів нагадати, що один із заступників Глави Секретаріату Президента пан Кіслінський, який нині переведений в СБУ і опікується проблемами Голодомору, ще на початку 90-х років працював сутенером на трасі Луганськ-Антрацит на кемпінгу Боково-Платово, про що є відповідні документи: приводи, пояснення і тому подібне. І можу особисто направити Президенту ці документи.

Тому про «дівчат і про бані» треба запитувати не у працівників Міністерства внутрішніх справ, а у підлеглих Президента України, в його Секретаріаті. Там куються компетентні у цих справах кадри.

Не треба покращувати свій імідж спробами принизити МВС. Якби ж Віктор Ющенко хоч статистику напередодні засідання подивився: за півроку 168,5 тисяч злочинів знаходились у провадженні працівників міліції України. Це величезне навантаження. В умовах кризи вдалося уникнути зростання злочинності. А ще працівники МВС виявили 365 злочинів, які здійснили керівники районних держадміністрацій, їхні заступники, заступники голів обласних державних адміністрацій, керівники управлінь – це все президентська вертикаль. Тому я вважаю, що виступ Віктора Ющенка на засіданні Генпрокуратури був недоречний і мав вигляд дріб`язкової помсти за добросовісне виконання обов’язків працівниками міліції, які не зважають на високі державні ранги злочинців, їхні високі «криші» і знайомства.

Чи було ще колись у роки Незалежності, коли б затримали хоч одного з голів районних держадміністрацій, заступників голів обладміністрацій, інших посадовців, які призначаються по вертикалі президентської влади? – Ні, таке стало можливим тільки зараз.

А Віктор Ющенко, бачте, розказує міліції «про баб і про бані».

Обком

You may also like...