В Черкасской области задержали двух братьев, изнасиловавших 7-летнюю девочку

Звичайний літній день в одній із сімей на Смілянщині йшов як завжди. Батько й мати поралися по господарству, а їх малолітня донька в цей час гралася на вулиці, адже залишалися лічені дні літа, і перед нею відкривала свої таємничі двері школа. Нічого  не сповіщало по біду.

Появу в селі двох незнайомців особливої тривоги у місцевих не викликало. Адже село розташовано поблизу залізничного вокзалу і багато людей їде на городи чи до рідні. Але ці незнайомці були особливі. Два брати, які так і не знайшли свого місця в цьому житті: старший брат вже встиг побувати за гратами, та життя його так нічого і не навчило. Менший хоч і не був судимий, але особливо за своє життя не переживав, постійного місця роботи та проживання не мав, тай особливо цим не переймався. Жили два брати разом. Перебивались потроху. Там трохи підроблять та щось і викрадуть, так і жили. Отак в пошуках роботи і опинилися брати на залізничній станції в одному із сіл на Смілянщині. До потягу ще було вдосталь часу і вирішивши відпочити вони зайшли до місцевого магазину та придбали оковитої. Присіли на лавку поблизу магазину біля двору та почали обідати. За першою пляшкою була друга. Неподалік них безтурботно гралося мале дівча. Помітивши її, у затьмареній спиртним голові чоловіків, виник ганебний план. Підізвавши малечу до себе вони попрохали, щоб та показала їм ставок, котрий знаходився неподалік станції. Дівчинка з радістю погодилась, адже батьки її виховували вічливою та доброю дитиною та завжди допомагати людям. Але вівши цих нелюдів до ставка, дівчинка і не здогадувалася, що не ставок цікавить цих покидьків, а інтерес в неї виник саме до неї. Дійшовши до ставка та зайшовши в глиб кущів, вони згвалтували дитину. Дівчинка так і не зрозуміла, що з нею сталося, та пішла додому, а нелюди, як ні в чому не бувало, поїхали собі геть.

Тривогу ввечері забила матір, коли помітила кров на спідній білизні дитини. Вже лікар повідомив батькам, що дівчинку зґвалтовано. Правоохоронці розпочали пошуки двох ґвалтівників. Розроблялися версії, опитувалися люди і копіткий труд приніс вдачу. Особи ґвалтівників були встановлені, нелюди – затримані. Тепер брати мають своє місце проживання.  Найближчі десять років вони будуть мешкати за гратами, подалі від людей. Але мабуть скоюючи цей ганебний злочин вони забули, про те, як у місцях позбавлення волі відносяться до ґвалтівників і подальша їхня доля давно всім зрозуміла.   

ВЗГ ГУ МВС України в Черкаській області
 

You may also like...