На Київщині трирічний хлопчик замість мультиків дивився… порнофільми

На Київщині мати трирічного Максима замість мультиків регулярно показувала дитині порнографічні фільми. Нещодавно ця жінка під дією алкоголю вигадала жахливу історію про те, як її сина намагався зґвалтувати 15-річний хлопець – отримати гроші від сім’ї підлітка пронирливій матусі не вдалося.

Маленький Максим вже звик зростати поряд з трьома сусідськими дітьми, які постійно з ним гралися та годували. Його ж мати – любителька спиртного – зі спокійним серцем залишала на сусідів, коли ходила до лісу чи розпивала горілку з друзями. Школярі, приходячи до них додому, щоб взяти Максимку з собою на вулицю, неодноразово бачили, як хлопчик з великим зацікавленням переглядає «ну дуже доросле кіно». Такі перегляди не пройшли безслідно.

Одного разу після чергової прогулянки на свіжому повітрі кмітливе дитя розповіло матері, що бачило «таке, як по телевізору». Горе-мама зацікавилася, що саме.

Як з’ясувалося, хлопці-няньки разом із своїм трирічним другом просто десь попід деревами зробили свою маленьку справу. Не дивно, що після побаченого у малечі виникли певні асоціації, про що він і розповів своїй матері. В її нетверезій голові одразу з’явився план, як трохи підзаробити. Вона вирішила звинуватити підлітків у розпусних діях стосовно сина і отримати на цьому від їх батьків непогану грошову винагороду. Звичайно, нічого у спритної матусі не вийшло. Наразі вирішується питання стосовно рішення щодо невиконання нею батьківських обов’язків.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...