Общение со жрицами платной любви становится смертельно опасным (фото)

38-річний киянин, який знаходився у відрядженні в м. Миколаєві ввечері вирішив скрасити свою самотність. Для цього він познайомився з молодою повією і вирішив з нею весело провести час. 

Спілкування з молодою дівчиною приносило йому задоволення. Омріяний перспективою шаленого кохання, чоловік не став гаяти часу та запропонував своїй пасії провести час наодинці у квартирі, яку він винаймав на час відрядження. Новоспечена подруга не стала відмовлятись від пропозиції та погодилась. Деякий час по дорозі парочка зупинялась для обійм та поцілунків і згодом прийшла до квартири. 

Романтика відносин скінчилась щойно зачинились двері квартири. На відміну від чоловіка, повія мала чіткий розрахунок у відносинах з кавалером і відразу вирішила оговорити суму грошей за надання нею сексуальних послуг. Чоловік спочатку запропонував залишити ці балачки на потім, але настирність дівчини змусила його відволіктись від романтизму та замислитись над її умовами. Міркувати довго не хотілось, та й віддавати гроші за кохання не було бажання, тому, не довго думаючи, чоловік запропонував зайнятись утіхами без оплати. Дівчина обурилась від такої пропозиції та вирішила піти геть, але чоловік не бажав розлучатися з красунею і перегородив їй дорогу. Між парочкою виникла сварка. Повія намагалася залишити квартиру, а чоловік її зупиняв. Вже за кілька хвилин сварка переросла у бійку. Маючи за мету любою ціною оволодіти дівчиною, чоловік почав її бити. А знайшовши на кухні ножа, погрожував розправою, якщо та не захоче залишитись. Скориставшись коротким відволіканням кавалера, дівчина відібрала ніж та почала вимагати її відпустити, але в цей момент чоловік почав проявляти нахабність. Не звертаючи уваги на ніж у руці дівчини, він почав наближатися до неї і в цю мить отримав удар у груди. Не розуміючи що трапилось, чоловік зайшов у іншу кімнату де впав на підлогу. Ще деякий час він знаходився у свідомості.

Налякана такими обставинами дівчина спочатку метушилась біля нього, а потім зателефонувала до швидкої допомоги. Бригада лікарів прибула за кілька хвилин, але було вже запізно. Від отриманого поранення чоловік помер.

Общение со жрицами платной любви становится смертельно опасным
 

При проведенні відтворення обставин події, що відбулась дівчина детально розповіла правоохоронцям як усе відбувалось. Порушено кримінальну справу за ст. 115 КК України (навмисне вбивство).

Общение со жрицами платной любви становится смертельно опасным-2
 

Владислав Гнатенко, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...