Депутат Верховной Рады от фракции «Народный фронт» Наталья Кацер-Бучковская попала в ДТП в центре Киева

Об этом она написала в Facebook.

Image may contain: 1 person

«С целью предотвращения распространения недостоверной информации в СМИ пишу, что вчера со мной произошло ДТП», — отметила она.

про ДТППро неприємні речі не хочеться говорити але з метою уникнення поширення недостовірної інформації в ЗМІ, численних запитів ЗМІ, маніпуляцій на тему, пишу, що вчора зі мною сталося ДТП, ми з сином на моємо авто білій Honda Civic рухалися по головній дорозі у напрямку вул. Мазепи з вул. Лаврської. В момент, коли я на зелений сигнал світлофора перетинала перехрестя площі Слави, водій іншого авто, Honda чорного кольору, не надавши моєму авто переваги руху, повертаючи на вул Героїв Крут, врізалася в мою машину. Відеофіксація ДТП (долучаю до посту), свідчення свідків, попередні висновки Поліції свідчать про відсутність в моїх діях порушень правил дорожнього руху. Свою вину в ДТП не заперечує водій іншого автомобіля, котра пояснила, що допустила помилку не пропустивши зустрічну (мою) машину, не зорієнтувалася в дорожній ситуації і не загальмувала, щоб уникнути зіткнення. Ми з сином були прищібнуті ремнями безпеки, проте, отримали удари від зіткнення. Дитина з гематомою знаходиться під наглядом лікарів, почувається нормально. Я займаюся юридичним оформленням ДТП, даю пояснення, пишу заяву в страхову компанію. Тому, прошу журналістів, які почали поширювати інформацію про ДТП з моєю участю, коментувати офіційну інформацію, ортиману з поліції та інших офіційних джерел. До посту долучаю відео ДТП, де з 20с видно удар в мою машину і поведінку іншого учасника ДТП.Всім дякую за турботу.

Geplaatst door Nataliya Katser-Buchkovska op Maandag 10 december 2018

Депутат с сыном ехала в автомобиле Honda Civic по главной дороге от улицы Лаврской в наравлении улицы Мазепы.

В момент, когда на зеленый сигнал светофора депутат пересекала перекресток на площади Славы, автомобиль Honda черного цвета, не предоставив преимущество, поворачивая на улицу Героев Крут, врезался в автомобиль депутата.

Депутат с сыном были пристегнуты и отделались ушибами.

Кацер-Бучковская также разместила в Facebook видео инцидента с камер наблюдения.

Водитель автомобиля, допустившего столкновение, свою вину признала и пояснила, что не сориентировалась в дорожной ситуации.

You may also like...