ДТП за участі двох автомобілів Opel і Nissan та невстановленого пішохода, привела до смерті останнього

Правоохоронці встановлюють свідків ДТП, яка сталася у Корабельному районі Миколаїва, та особу загиблого чоловіка

Сьогодні, 30 грудня, приблизно о 1:45 на пр. Богоявленському 254/7 у Корабельному районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів Opel, Nissan та невстановленого пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці.

На данном изображении может находиться: текст и на улице

Внаслідок автопригоди пішохід, 20-25 років, був одягнений у чорну куртку та сірі спортивні штани, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі встановлюються обставини ДТП, тривають слідчі дії.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області звертається із проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про особу загиблого або обставини даної дорожньо-транспортної пригоди та можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували зазначену автоаварію, повідомити за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12 або телефонувати за номерами (0512) 49-83-95, 063-048-39-38, 102.

Заздалегідь вдячні за співпрацю. Конфіденційність гарантовано.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

You may also like...