Масштабна пожежа виникла у Львівській обласній клінічній лікарні

Рятувальники евакуйовують з головного корпусу пацієнтів та працівників лікарні

Пожежа виникла на даху будівлі Львівської обласної лікарні, пише Zaxid.net.

 

У середу, 21 листопада, на даху будівлі головного корпусу Львівської обласної клінічної лікарні на вул. Чернігівській, 7 виникла пожежа.

На місці працюють рятувальники. Як повідомили у відділі комунікації Головного управління ДСНС, пожежа виникла на даху лікарні. Виклик надійшов об 11:27.

«Рятувальники евакуйовують людей з 3-го поверху. Сильне задимлення. Рятувальники працюють в апаратах захисту органів дихання. Зараз триває евакуація і гасіння», – повідомили у відділі комунікації Головного управління ДСНС Львівщини.

Із 3-го поверху евакуювали 170 людей. Це пацієнти та персонал лікарні. До гасіння пожежі залучили 81 рятувальника та 17 автомобілів.

«Зараз рятувальники оглядають 2-ий поверх. З операційної довелося винести одного пацієнта, бо сам він не міг йти», – повідомили у відділі комунікації Головного управління ДСНС.

Через сильне задимлення рятувальникам ще не вдалося встановити осередок горіння. Наразі знімають покрівельні конструкції даху.

Як пізніше повідомили у відділі комунікації Головного управління ДСНС Львівщини, з 2-го поверху також евакуювали 60 осіб. Загалом із будівлі евакуювали 481 особу.

Як повідомили ZAXID.NET у Львівській обласній клінічній лікарні, пожежа виникла в будівлі головного корпусу.

На місці події працює слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції. Після завершення пожежно-рятувальних робіт правоохоронці оглянуть будівлю для встановлення причини займання.

You may also like...