На Закарпатті шлагбаум кладовища вбив пасажира машини з п’яним водієм (фото)

У селі Верхнє Водяне Рахівського району внаслідок зіткнення автомобіля зі шлагбаумом загинув чоловік.  Водій був п’яний. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження. Винуватця трагедії затримано.

20 жовтня ввечері в Рахівське відділення поліції надійшло повідомлення з  Рахівської лікарні про те, що в кареті швидкої допомоги помер чоловік, який травмувався внаслідок ДТП.

Загиблим виявився 56-річний житель села Верхнє Водяне Рахівського району. Як встановили правоохоронці, того дня чоловік відпочивав зі своїми родичами та знайомими.  Близько  16-ї години, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, компанія вирішила з’їздити на місцеве кладовище.

За кермом автомобіля “Nіssаn Pаtrоl” іноземної реєстрації перебував у нетверезому стані 34-річний племінник загиблого, житель Верхнього Водяного. В салоні були троє пасажирів.

Під час заїзду на кладовище п’яний водій не впорався з керуванням і в’їхав у привідкритий шлагбаум. Той потрапив у салон машини, спершу травмував переднього пасажира, а далі смертельно травмував чоловіка, який сидів на задньому сидінні. Від отриманих травм потерпілий помер у кареті «швидкої».

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Винуватця трагедії затримано в порядку ст.208 КПК України. Обставини трагічної ДТП встановлює слідство. Транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик Рахівської поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

You may also like...