П’яний залишив мотоцикл просто неба, а коли прийшов до тями, заявив в поліцію про угон

На Київщині п’яний чоловік залишив мотоцикл просто неба, а коли прийшов до тями, заявив в поліцію про угонПро незаконне заволодіння мотоциклу повідомив до поліції 43-річний житель села Півні. Заявник вказав прикмети свого «залізного коня» і навіть вказав осіб, яких він підозрює у скоєнні злочину. Ніби ці люди ходили у селі і збирали металобрухт.

На данном изображении может находиться: дерево, на улице и природа

Працівники Фастівського відділення поліції задіяли всі сили та засоби, відпрацювали різні версії угону. Встановили та опитали осіб, які могли бути причетні до цього.

Оперативна поліцейська роботи дала позитивні результати – невдовзі було встановлено місцезнаходження викраденого транспорту.

На жаль, коли поліцейські Фастівщини витрачали сили та засоби на пошуки викраденого транспортного засобу, власник старенького 30-річного мотоцикла «ИЖ Планета 5» просто забув, де його залишив, бо був добряче напідпитку.

Мотоцикл забрав додому власник. Відносно чоловіка вирішується питання щодо притягнення його до адмінвідповідальності за неправдиве повідомлення про злочин.

Відділ комунікації поліції в Київській області

You may also like...