Під колесами рейсової маршрутки загинув 79-річний чернігівець

Чернігівські маршрутки смертельно травмували літнього чоловіка. Поліція встановлює обставини трагедії

Поблизу силікатного заводу в Чернігові сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої під колесами рейсової маршрутки загинув 79-річний чернігівець. Поліція відкрила кримінальне провадження.

На початку восьмої години ранку 27 грудня до поліції надійшло повідомлення, що поблизу силікатного заводу в обласному центрі сталася ДТП та загинула людина. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Чернігівського відділу поліції, ГУНП в Чернігівській області та слідчі по розслідуванню ДТП ГУНП в Чернігівській області.

Після огляду місця події та проведення першочергових слідчих дій стала зрозуміла попередня картина автопригоди – водій мікроавтобусу «Мерседес», рухаючись по дорозі, збив 79-річного пенсіонера. Наступна маршрутка, яка їхала в тому ж напрямку, що й «Мерседес», не встигла загальмувати та здійснила наїзд на потерпілого.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди від отриманих тілесних ушкоджень пенсіонер загинув на місці.

За попередньою інформацією, водії обох транспортних засобів були тверезі.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) – карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

You may also like...