Поліцейське авто в Ізюмі потрапило у ДТП, шестеро постраждалих включаючи двох поліцейських (фото)

Двоє працівників поліції госпіталізовані в результаті аварії з лобовим зіткненням в Ізюмі на Харківщині. Постраждали ще четверо людей з авто Ford.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

Image may contain: one or more people and outdoor

“Близько 14:45 до поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Правди та Чумацької у місті Ізюм сталася дорожньо-транспортна пригода за участю службового транспорту поліції”, – йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що екіпаж у складі двох співробітників поліції їхав на виклик в автомобілі з увімкненими проблисковими маячками. Назустріч йому з Харкова по автодорозі “Київ-Харків-Довжанський” рухався транспортний засіб Ford, який не пропустив поліцейську автівку, внаслідок чого сталося лобове зіткнення.

Image may contain: car and outdoor

У результаті ДТП двоє працівників поліції у тяжкому стані з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до Ізюмської центральної міської лікарні.

Водій та троє пасажирів автомобіля “Ford” також були доправлені до медичної установи. Після надання першої медичної допомоги їх відпустили додому.

Image may contain: car, sky and outdoor

Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Ізюмського відділу поліції. На даний час проводяться першочергові слідчі дії для встановлення усіх обставин аварії.

Фото: Поліція Харківщини

You may also like...