Поліцейські Закарпатської області розшукали водія, який скоїв ДТП і втік з місця події

У селі Підвиноградів Виноградівського району водій автомобіля не впорався з керуванням, наїхав на велосипедистку і покинув місце ДТП. Потерпілу госпіталізували. Правоохоронці встановили особу водія та розшукали його. За фактом автомобільної аварії з потерпілими розпочато кримінальне провадження

22 березня, о 19:46 год., на лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про те, що у селі Підвиноградів сталася автомобільна аварія.

На данном изображении может находиться: велосипед и текст

Слідчо-оперативна група встановила, що по вулиці Ардовецькій у селі Підвиноградів
невідомий водій на легковому автомобілі рухався в напрямку м. Виноградів, проте не впорався з керуванням та допустив наїзд на велосипедистку. Потерпілу — 66-річну місцеву мешканку каретою швидкої медичної допомоги доставили до Виноградівської районної лікарні. На території Виноградівського району було введено в дію план “Перехват”.

Під час оперативно-профілактичних заходів працівники сектору кримінальної поліції встановили, що наїзд на велосипедистку скоїв водій автомобіля «Skoda Superb», 30-річний мешканець міста Виноградів. За результатами медосвідчення водій за кермом був тверезим.

Автомобіль поліцейські помістили на штрафмайданчик Виноградівського відділення поліції. За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...