Поліція Бахмута розшукує водія, який скоїв наїзд на чоловіка та втік з місця події

Співробітники поліції встановлюють особу водія, який на автодорозі між с. Зайцеве та с. Отрадівка Бахмутського району збив пішохода та навіть не зупинився. Постраждалий помер на місці.

Минулої ночі до чергової частини поліції Бахмута надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Бахмут-Горлівка поблизу с. Отрадівка Бахмутського району був виявлений труп чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили особу загиблого – це 32-річний місцевий мешканець. На його тілі виявлено ушкодження, характерні при ДТП.

На території обслуговування Бахмутського відділу поліції введено в дію оперативний план “Перехват”. Наразі поліцейські опитують місцевих мешканців та встановлюють можливих свідків дорожньо-транспортної пригоди.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Правоохоронці звертаються до громадян, які були свідком даної події, проходили або проїжджали на вказаної ділянці дороги в період з 20-20 до 21-30 години, з проханням повідомляти будь-яку інформацію, яка допоможе в розкритті даного злочину. Повідомляйте на телефоном 102, 0504733055 (чергова частина Бахмутського відділу поліції). Вдячні за допомогу.

Бахмутський відділ поліції Донецької області

You may also like...