Поліція Києва встановлює обставини пошкодження скла нового пішохідного мосту

На місці події працювали працівники Печерського управління поліції, нині огляд проводить слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції у місті Києві із залученням криміналістів. Обставини пошкодження скла встановлюються. Про цей йдеться в повідомленні Відділу комунікації поліції Києва.

Image may contain: one or more people, people standing, sky and outdoor

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Після ретельного огляду події буде надана правова кваліфікація.

На час роботи експертів тимчасово обмежено рух на цій ділянці мосту. В полыцыї просять з розумінням поставитися до таких заходів.

В свою чергу мер Києва Віталій Кличко написав у своєму ФБ:

“Друзі! Відкрили пішохідний міст. Вчора і сьогодні там були тисячі людей. Все було гарно і добре.

Сьогодні, кілька годин тому, раптом тріснуло скло на двох фрагментах скляної підлоги. Просто так, враховуючи його товщину і характеристики, трапитися цього не могло. Основна версія, яка розглядається – акт вандалізму.

Не виключено, що механічне пошкодження могло статися знизу скла(мосту). Розглядається версія того, що стріляли.

Сказати, що я збентежено злий- це нічого не сказати! Я знаю, що є багато недоброзичливців того, що в Києві відбуваються позитивні зміни.

Але такі диверсії – це кримінал. І будуть мати жорстку відповідь. Звернувся до правоохоронних органів терміново з‘ясувати причини і дати правову оцінку тому, що трапилося.”

Брати Клички на відкритті мосту

Брати Клички на відкритті мосту

УК

You may also like...