Полтавські патрульні виявили двох наляканих дітей, яких мати покинула та пішла в невідомому напрямку

Вчора, близько 23-ї години, спецлінії 102 надійшов виклик, про те, що поблизу зупинки Фурманова без нагляду дорослих знаходяться двоє дітей.

Вже через декілька хвилин екіпаж патрульних прибув на місце події. Біля зупинки громадського транспорту інспектори побачили дівчинку 14 років, поруч з якою у дитячому візочку знаходилась її 2-річна сестра. Дівчата знаходились вночі на вулиці без дорослих та виглядали наляканими.

На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит

Діти повідомили охоронцям порядку, що годину тому їхня мати сказала, що сходить до магазину, залишивши доньок чекати, після чого не повернулась. Також патрульні дізналися, що жінка знаходиться в стані алкогольного сп’яніння та часто зловживає спиртними напоями.

Інспектори доставили наляканих дітей до рідної бабусі, від якої було відібрано пояснення та передано інформацію працівникам ювенальної превенції.
По вказаному факту управління патрульної поліції в Полтавській області готує звернення про ініціацію перевірки до відповідної служби у справах дітей, для подальшого недопущення подібних випадків у даній родині.

Шановні громадяни! Якщо ви стали свідком неналежного виконання обов’язків по догляду за дитиною, побачили дітей, залишених без нагляду дорослих – не гайте часу, одразу телефонуйте на 102. Байдужість може стати причиною трагедії!

Патрульна поліція України

You may also like...