Посол Ізраїлю в Україні подякував СБУ за затримання ізраїльського кримінального авторитета

Посол Держави Ізраїль в Україні Джоел Ліон висловив подяку Головному управлінню по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України за допомогу в затримці ізраїльського наркоторговця.

Як повідомило Посольство Ізраїлю в Україні, вранці 12 березня, під час поїздки до України, у Києві заарештували очільника ізраїльської кримінальної мережі наркотрафіку.

Фото Open Ukraine

Водночас, в Ізраїлі було затримано групу із 42-х осіб, залучених до вказаної кримінальної мережі. Арештовані підозрюються в організації та фінансуванні кримінальної мережі наркотрафіку; збуті небезпечних наркотичних речовин – через наркодилерів та іншими кримінальними шляхами.

Операція із виявлення та арешту кримінальної групи наркоторговців проведена поліцією Ізраїлю у співпраці з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.

Посол Ізраїлю в Україні Джоел Ліон відзначив, що така співпраця стала черговою демонстрацією високого рівня наших двосторонніх відносин між Ізраїлем та Україною. // Анна Костюченко, UATV

You may also like...