Правоохоронцями Об’єднаних сил затримано хабарника-офіцера зі складу Національної гвардії України

В Об’єднаних силах триває робота щодо припинення злочинності серед військових посадових осіб. Про це повідомляє прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко.

Прокурорами військової прокуратури Об’єднаних сил спільно зі слідчими ТУ ДБР та оперативними співробітниками УЗЕ в Донецькій області ДЗЕ Національної поліції України, 09.02.2019 припинено злочинну діяльність військової службової особи правоохоронного органу – командира роти резерву однієї з в/ч Національної гвардії, капітана Національної гвардії України, який вимагав та одержав від громадянина С. неправомірну вигоду у сумі 13800 грн (500 доларів США) за сприяння в підписанні контракту на проходження військової служби в зазначеній військовій частині.

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Після одержання другої частини хабара у сумі 7800 грн., правоохоронця затримано в порядку ст. 208 КПК України, предмет неправомірної вигоди – вилучено.

No photo description available.

Наразі проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії, після чого буде вирішено питання про повідомлення останньому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Командування Об’єднаних сил налаштовано рішуче щодо притягнення злочинців до відповідальності.

You may also like...