Прокуратурою доведено вину податківця у вчиненні адмінправопорушення, пов’язаного з корупцією

Установлено, що колишній заступник начальника управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України, будучи суб’єктом, на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції» в установлений законом термін не повідомив про суттєві зміни у майновому стані, які виникли у зв’язку із набуттям права власності на подаровану квартиру, загальною вартістю майже 1, 3 млн. грн.

Прокуратурою області забезпечено участь у розгляді судом протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

Завдяки професійній та принциповій позиції прокуратури області, одним із районних судів м. Києва вказану посадову особу органів ДФС визнано винною у вчинені адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Прокуратура Київської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, і надалі вживатиме заходи, направлені на притягнення до передбаченої законодавством відповідальності осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...