У Чернівцях на викраденому Audi Q7 молодик врізався в стовп, розбивши його вщент

Наразі вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у незаконному заволодінні транспортним засобом.

З повідомленням про незаконне заволодіння автомобілем невідомою особою, до поліції звернувся 34-річний житель села Коровія Глибоцького району. Легковик «Audi Q7» був припаркований на вулиці поблизу будинку заявника.

На данном изображении может находиться: дерево, автомобиль, небо и на улице

Вжитими заходами оперативники Управління карного розшуку спільно з працівниками Слідчого управління ГУНП та поліцейськими сектору кримінальної поліції Глибоцького ВП встановили зловмисника. Ним виявився 33-річний односельчанин потерпілого, котрий періодично проживав у заявника та допомагав йому по господарству.

Правоохоронці з’ясували, що молодик скориставшись відсутністю господаря, взяв ключі від авто та поїхав на ньому кататися по обласному центру. Не впоравшись з керуванням, правопорушник врізався на чужому автомобілі в електроопору. Внаслідок ДТП угонщик і випадковий пасажир отримали тілесні ушкодження та потрапили до лікарні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене статтею 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про призначення експертиз для встановлення суми завданих збитків потерпілому. Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

You may also like...