У Києві затримали водія «БМВ X5», який утік з місця смертельної автопригоди (фото)

У результаті зіткнення з іномаркою «Деу Ланос» загорівся: у салоні виявили тіло пасажирки. Чоловіка, який перебував за кермом «Деу», із тілесними ушкодженнями госпіталізували, а водій «БМВ», залишивши машину, втік.

Автопригода трапилася на Столичному шосе у Голосіївському районі близько 1-ї години ночі. Попередньо встановлено, що водій автомобіля  «БМВ» виїхав за межі проїзної частини скоїв, протаранив  огороджувальний паркан і, продовжуючи рух, зіткнувся із «Деу».

Внаслідок  зіткнення   «Деу» загорівся:  згодом у салоні виявили тіло пасажирки, а чоловіка, котрий був за кермом, із тілесними ушкодженнями госпіталізували. Після аварії  водій  «БМВ», залишивши машину, з місця події втік.

За фактом смертельної автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Окрім того, вирішується питання щодо додаткової правової кваліфікації події за ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять заходи для з’ясування анкетних даних загиблої пасажирки «Деу» та затримання водія «БМВ». Заплановано ряд слідчих дій, зокрема і експертиз, для встановлення причин та механізму аварії.

Відділ комунікації поліції Києва

***

Водителя БМВ, 1998 года рождения, задержали в порядке статьи 208 Уголовно-процессуального кодекса Украины. Он вместе с адвокатами пришел в полицию. Об этом сообщили УНН в пресс-службе полиции Киева.

“Водителя БМВ, 1998 года рождения, задержали в порядке статьи 208 Уголовно-процессуального кодекса Украины. Он вместе с адвокатами пришел в полицию. С ним будут проводить следственные действия. Кроме того, его отвезут к врачу-наркологу с целью отнятия биологических образцов для установления степени алкогольного или наркотического опьянения. До избрания меры пресечения он будет находиться в изоляторе временного содержания”, – сообщили правоохранители.

You may also like...