У Ковельському районі внаслідок зіткнення двох легковиків постраждало шестеро людей

Учора, 18 грудня, на автодорозі «Луцьк-Ковель» поблизу селища Голоби Ковельського району автомобіль «Volkswagen Passat» врізався в легковик «ЗАЗ Ланос». Внаслідок ДТП травми отримали водії та четверо пасажирів транспортних засобів, двоє із них у лікарні.

За кермом автомобіля «Volkswagen Passat» перебував 25-річний ковельчанин. Виконуючи маневр обгону водій виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із автомобілем «ЗАЗ Ланос», під керуванням 37-річного жителя міста Рівне.

У результаті ДТП обидва водії та четверо пасажирів транспортних засобів отримали тілесні ушкодження. Двох пасажирів «ЗАЗ Ланос», 53 та 60 років, госпіталізували.

Цього ж дня, на вулиці Ковельській у Луцьку внаслідок зіткнення автомобілів «Hyundai Santa Fe» та «Renault Scenic» травмувався 32-річний водій останнього. Його госпіталізували у відділення хірургії міської лікарні.

За цими фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Досудові розслідування тривають.

Нагадаємо, що у понеділок, 17 грудня, у Ківерцівському районі внаслідок ДТП постраждали водій та пасажирка «ВАЗу».

Сектор комунікації поліції Волинської області

You may also like...