У Малині на Житомирщині затримали місцевого жителя з автоматом

Напередодні Нового року поліцейські охорони затримали чоловіка, який розгулював вулицею районного центру з предметом, схожим на зброю. Наразі триває з’ясування всіх обставин у рамках розпочатого кримінального провадження.

Увечері 31 грудня до поліції надійшло повідомлення про те, що вулицею міста ходить невідомий, імовірно нетверезий, зі зброєю у руках. Відтак на місце події було скеровано наряд поліції охорони та слідчо-оперативну групу Малинського відділення поліції.

Правоохоронці дійсно помітили на вулиці чоловіка з підозрілим предметом у руках. Поліцейські зупинили його, вилучили зброю та затримали.

Чоловіка доставили до відділення поліції. Як було встановлено, затриманий – 37-річний житель райцентру. Він пояснив, що придбав автомат через мережу інтернет, і зброя, за словами чоловіка, призначена для спортивної стрільби.

Відтак нині триває з’ясування обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Вилучену зброю направлено на експертне дослідження.

Чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Управління поліції охорони в Житомирській області

You may also like...