У Маріуполі троє хлопчиків врятували 10-річну дівчинку від ґвалтівника

Даня, Микита й Андрій — звичайні хлопчики з Маріуполя, які зробили героїчний вчинок.

Діти стали очевидцями того, як зловмисник затягнув 10-річну дівчинку в закуток та намагався зґвалтувати. Не гаючи часу, Даня разом з друзями одразу зателефонував до поліції. За кілька хвилин дівчину врятували патрульні.

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, люди сидят и часть тела крупным планом

Як поділилися думками хлопці, зреагувати саме так їм допомогли постійні заняття зі шкільним офіцером поліції Анастасією Крумплевською. Впродовж навчального року патрульна неодноразово спілкувалася зі школярами на тему безпеки дитини. Потрапив у біду — телефонуй 102! Ці слова викарбувалися в пам’яті та дійсно допомогли.

На данном изображении может находиться: 5 человек, люди стоят

Аби віддячити помічникам, патрульні запросили малечу до будівлі управління, де хлопчикам вручили подяки та пам’ятні подарунки.

Поліцейські показали дітям свої “таємні кімнати” — кабінет чергових, IT-відділу, де зберігаються другі “очі та вуха” патрульних — боді-камери, спортивну залу, де будуються сталеві м’язи захисників. Хлопці приміряли амуніцію ТОРівців і одразу зрозуміли, аби бути поліцейським — постійно вчитися й багато тренуватися.

Завершилася екскурсія солодким сюрпризом: напередодні дня народження Даніеля інспектори пригостили малечу тортом.

Пишаємося вчинком хлопців, щиро дякуємо батькам за виховання. З таким молодим поколінням нас чекають добрі зміни в майбутньому!

Патрульна поліція України

You may also like...