У селі Великі Береги під час святкування католицького Різдва виникла масова бійка

Поліція Берегівщини з’ясовує обставини бійки, внаслідок якої постраждали двоє чоловіківУ поселенні в селі Великі Береги Берегівського району вночі сталася бійка. Внаслідок конфлікту, поранення отримали двоє чоловіків. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження. Юнака, котрий спричинив тяжкі тілесні ушкодження, затримано.

Сьогодні, 25 грудня, близько 3-ї години ночі в поліцію Берегова надійшла інформація про бійку у поселенні в селі Великі Береги Берегівського району. На місце події прибули правоохоронці, які локалізували побутовий конфлікт в поселенні і не допустили його продовження.

Встановлено, що близько 1-ї години ночі, під час святкування католицького Різдва, між двома групами молодих жителів поселення виникла побутова сварка. Далі чоловіки побилися, в результаті чого двоє з них, віком 27 і 30 років, отримали колото-різані рани. У старшого – серйозне ушкодження руки. В молодшого – поранення шиї та спини. За попередньою інформацією, рани завдані саморобним предметом, схожим на меч, та ножем.

За даним фактом поліція Берегова розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Особу, яка завдала тілесні ушкодження, поліція вже затримала – це 19-річний житель поселення. Його затримано в порядку ст.208 КПК і взято під варту. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...