У столиці в ДТП загинула жінка (фото)

Внаслідок події 41-річна водійка легковика отримала тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та загинула у кареті швидкої медичної допомоги. Розпочато кримінальне провадження.

Вчора ввечері до столичної поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельним наслідком на Кільцевій дорозі. На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП поліції Києва та лікарі.

Возможно, это изображение (автомобиль и дорога)

Попередньо правоохоронці встановили, що жінка керуючи автомобілем «Фольксваген» рухалась по проїжджій частині Великої Кільцевої дороги. Згодом вона здійснила розворот ліворуч, виїхала на зустрічний напрямок руху та зіткнулась з автомобілем «БМВ», який рухався прямо в межах своєї смуги. Внаслідок автопригоди водійка отримала тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та загинула у кареті швидкої медичної допомоги.

Возможно, это изображение (1 человек, автомобиль и дорога)

За даним фактом слідчим управлінням розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Наразі поліцейські з’ясовують обставини події та механізм і причини автопригоди.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...