У Святошинському районі столиці вантажівка протаранила 2 авто (фото)

У Святошинському районі сталася жахлива ДТП, в якій дивом люди залишилися живі

Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, зі слів свідків, водій автомобіля BMW 5-series зупинився у правій смузі через технічну поламку.

Також зупинився його родич на Volvo XC90. Через деякий час в задній бампер зліва автомобіля BMW врізався вантажний автомобіль Volvo з причепом. Від потужного удару задню частину “німця” зім’яло як бляшанку, а сама деформована машина врізалася у зад кросовера Volvo XC90, який стояв попереду.

На изображении может находиться: автомобиль, на улице и природа

В цей час шведський кросовер отримав ще один потужний удар – у ліву, водійську дверцяту – від вантажівки Volvo. Від подвійного потужного поштовху кросовер злетів у кювет і мало не перекинувся.

Як припускають свідки, можливо, керманич фури заснув, або ж втратив пильність, через що і протаранив дві машини. Сам же водій вантажівки від коментарів відмовився.

В результаті ДТП постраждали чоловік і дружина, які знаходились у BMW – їх госпіталізували до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. На місці працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група, працівники якої і мають встановити всі обставини автопригоди.

You may also like...