В Чернігові дев’ятикласник, біля перукарні «Чік-Чік», за допомогою газового балончика викрав відеокарту марки «Geforce GTX 1050 ti»

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабіж), поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений, 2004 року народження, учень 9 класу, 01.04.2019, перебуваючи біля перукарні «Чік-Чік», що за адресою: вул. Рокоссовського, буд. 4, м. Чернігові, діючи умисно, з корисливих мотивів та з метою особистого збагачення, розпилив в обличчя потерпілого діючу речовину з газового балончика «Терен 4», чим спричинив останньому фізичний біль та тимчасове погіршення зору. Опісля відкрито викрав його відео карту марки «Geforce GTX 1050 ti Gaming 4 Gb» вартістю 5331 грн.

Картинки по запросу Geforce GTX 1050 ti Gaming 4 Gb

У ході досудового розслідування неповнолітній обвинувачений в скоєному щиро розкаявся, активно сприяв розкриттю злочину та добровільно відшкодував потерпілому завдану шкоду.

Розгляд обвинувального акту буде здійснювати Деснянський районний суд м. Чернігова.

Чернігівська місцева прокуратура

You may also like...