В Чернівецькій області  рейсовий автобус зіткнувся з мікроавтобусом: постраждали 5 дорослих та 4 дітей

У Новоселицькому районі рейсовий автобус зіткнувся з мікроавтобусом, а на Вижниччині легковий автомобіль допустив зіткнення з мотоциклом. Під час дорожньо-транспортних пригод постраждали 10 осіб.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення про автопригоду, яка сталася на одній із автодоріг з сполученням «Житомир-Чернівці» поблизу села Динівці Новоселицького району.

Image may contain: tree, sky, mountain, outdoor and nature

На місце автопригоди виїхала слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції. Поліцейські встановили, що 59-річний водій рейсового автобуса «МАН» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Volkswagen Transporter» під керуванням 29-річного місцевого жителя.

Image may contain: outdoor

Внаслідок ДТП постраждали 9 пасажирів авто «Volkswagen», серед них 5 дорослих та 4 дітей. Потерпілих доставлено до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості.

Іншу дорожньо-транспортну пригоду задокументували поліцейські Вижницького відділення поліції.

Автопригода сталася поблизу села Чорногузи Вижницького району.

Image may contain: outdoor

На місце події одразу виїхали поліцейські сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Вижницького відділення поліції. Правоохоронці встановили, що 60-річний водій автомобіля «ВАЗ» здійснюючи виїзд із другорядної дороги на головну, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мотоциклом марки «VENOM» під керуванням 22-річного жителя Вижницького району.

Внаслідок автопригоди мотоцикліста доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги з тілесними ушкодженнями.

За вказаними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Порушникам загрожує до трьох років обмеження волі.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області 

You may also like...