В м. Немирів під колеса автомобіля «ВАЗ 2101» потрапила місцева жителька

За фактом загибелі жінки у Немирівському районі розпочато кримінальне провадження

29 грудня в м. Немирів на вулиці 25 років Жовтня під колеса автомобіля «ВАЗ 2101» потрапила місцева жителька. Потерпіла з тілесними ушкодженнями була доставлена у лікарню, де під час надання допомоги померла.

В м. Немирів років Жовтня під колеса автомобіля «ВАЗ 2101» потрапила місцева жителька

Автопригода сталась близько 6.30 години. За попередньою інформацією, 39-річна жителька Немирова, керуючи автомобілем «ВАЗ 2101», допустила наїзд на 79–річну жінку. Потерпіла переходила дорогу у невстановленому місці. З тілесними ушкодженнями потерпіла була госпіталізована до немирівської лікарні, де під час надання допомоги померла.

Слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина дорожньо-транспортної пригоди.

За інформацією слідства, в діях водія вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. Проводиться розслідування.

Шановні учасники дорожнього руху. Будьте уважними та обережними на дорогах. Переходьте вулиці у встановлених для цього місцях. Не залишайте поза увагою дотримання безпечної відстані між пішоходами та транспортними засобами. Пам’ятайте, що від Вашої обачності на дорогах залежить також Ваша власна безпека.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

You may also like...