В результаті вибуху газу в Мар’їнці загинула жінка

В будинку по вулиці Прокоф’єва знаходився газовий балон, через неналежне дотримання правил безпеки стався вибух. Матір загинула на місці, а 7-річний хлопчик встиг вистрибнути у вікно. Слідчі призначили ряд експертиз, за результатами яких буде встановлено точну кваліфікацію.

Вчора близько 18.30 до чергової частини поліції надійшла інформація про те, що по вулиці Прокоф’єва під час вибуху газу у приватному будинку було виявлено труп жінки.

В результаті вибуху газу в Мар’їнці загинула жінка

Прибувши на місце, співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що загиблою є 44-річнагосподаркаоселі. Матір та її 7-річний син знаходилися у кімнаті, коли почули хлопок. Жінка пішла на кухню, щоб перевірити, і саме тоді пролунав вибух. Хлопчик встиг врятуватися і вистрибнув у вікно.

За попередніми даними на 5 літровому газовому балоні зламався редуктор, в результаті чого газ потрапив у кімнату і через велику концентрацію вибухнув. За висновком працівників ДСНС трагедія сталася через порушення правил безпеки при поводженні з газовим обладнанням. Рятувальники нагадують, що за правилами безпеки газові балони повинні знаходитися на вулиці.

Попередньо даний факт кваліфіковано за ч.1 ст. 115 з позначкою «Нещасний випадок». Після проведення всіх експертиз буде встановлено остаточну кваліфікацію події.

Волноваський відділ поліції
Донецької області

You may also like...