Батьки-нелюди ґвалтували та знімали на продаж порно-відео з 3-річною донькою

За підтримання публічного обвинувачення прокуратурою Полтавської області судитимуть батьків-нелюдів, які розбещували, ґвалтували та знімали на продаж порнографічні відео з власною 3-річною донькою протягом 2,5 років.

Під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що подружжя з метою власного збагачення використовували свою малолітню дитину 2013 року народження у порнобізнесі та сексуальній експлуатації.

Зловмисники протягом 2,5 років у Дніпропетровській області та в м. Полтава вчинили 63 епізоди злочинної діяльності. На орендованих квартирах батьки-збоченці знімали відео порнографічного характеру зі своєю дитиною та продавали його через мережу «Інтернет». Дівчинку ґвалтували, розбещували, задовольняли статеву пристрасть неприродним способом, знімали на порнографічні відео з 3-річного віку.

Прокуратурою Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 35-річного батька та 31-річної мати за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 149 (торгівля людьми), ч.4 ст. 152 (зґвалтування малолітньої особи), ч.3 ст.153 (сексуальне насильство), ч.2 156 (розбещення малолітньої особи), ч.5 ст. 301 (виготовлення, збут, розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

За принципової позиції прокуратури Полтавської області обвинуваченим продовжено запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Збоченцям загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

На даний час дівчинка перебуває у комунальному закладі соціально-психологічної реабілітації.

Андрій Лисенко, речник Генпрокуратури

You may also like...