Біля столичної залізничної станції «Дарниця» затримали підозрюваного у розбійному нападі

Чоловік, погрожуючи ножем адміністратору закладу, намагався заволодіти грошима. Розбійника затримали охоронці та передали його працівникам поліції. Розпочато кримінальне провадження.

На спецлінію 102 надійшов сигнал від працівників охоронної фірми. Вони повідомили, що затримали чоловіка, який намагався вчинити розбійний напад.

На місці події слідчо-оперативна група районного управління поліції встановила, що чоловік дочекався відсутності відвідувачів у приміщенні на вулиці Привокзальній та зайшов у заклад. Погрожуючи ножем, він став вимагати у 22-річної дівчини-адміністратора видати йому з каси гроші. Під час розмови із нападником працівниця непомітно натиснула кнопку виклику охорони, тож зловмисника швидко затримали.

Ним виявився 24-річний раніше судимий житель Чернігівської області. Під час поверхневого огляду поліція вилучила у чоловіка два ножі. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом слідчим відділом Дарницького УП ГУНП в м. Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12-ти років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...