Будинки в Україні та вілли в Італії: заарештовано майно сина Азарова

Київський апеляційний суд заарештував дві вілли в Італії сина колишнього прем’єр-міністра України Миколи Азарова Олексія.

Про це йдеться у рішенні суду.

Також суд передав три його будинки в Україні в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА).

На початку серпня була розглянута апеляція Генпрокуратури на відмову суду першої інстанції заарештувати майно Азарова в рамках кримінального провадження.

ГПУ наголосила, що отримано докази причетності українського колишнього чиновника до іноземних фірм, чиї рахунки та майно просить заарештувати слідство. Апеляційний суд погодився з такою позицією і наклав арешт на 10 банківських рахунків, відкритих у Швейцарії, Люксембурзі та Італії.

Також накладено арешт на 2 будинки та земельні ділянки, розташовані на території Італії у муніципалітеті Ольбія (Сассарі), містечко Гольфо Маринелла, які належать компанії AGOSTO 2012 s.r.1.

Крім того, заарештована нерухомість Азарова в Україні: 2 котеджу, 3 земельних ділянки, 3 житлових будинки, 2 домоволодіння і гараж. При цьому житловий будинок, 2 домоволодіння і земельна ділянка Азарова передані для реалізації АРМА.

Зазначається, що рішення суду оскарженню не підлягає. // “Прямий”

You may also like...