Чергове трагічне розпиття оковитої на Київщині – жінка загинула від рук співмешканця

Тіло 45-річної жительки села Іванків, що на Бориспільщині, яку виявили за місцем проживання, було направлено до моргу для встановлення причин смерті. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи смерть жінки настала від множинних переломів кісток скелету, крововтрати та больового шоку.

Під час проведення слідчий та розшукових дій працівники Бориспільського відділу поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 46-річний уродженець Донеччини, який тимчасово проживав у селі Іванків та співмешкав із загиблою.

Чергове трагічне розпиття оковитої на Київщині – жінка загинула від рук співмешканця

Поліція затримала чоловіка у порядку ст. 208 КПК України. Він зізнався правоохоронцям у скоєному і надав правдиві покази.

Як повідомив затриманий, того вечора він разом з жінкою вживали алкогольні напої. Чоловіка звинуватив її у крадіжці рюкзака, а потім взяв дерев’яну палицю і щосили побив співмешканку. Потім поклав бездиханне тіло на ліжко і втік з місця скоєння злочину.

Наразі зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні навмисного вбивства і вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції в Київській області

You may also like...