Чоловік безпричинно напав з ножем на жінку, яка йшла йому на зустріч, нанісши їй при цьому серію різаних ран, які виявились смертельними

За процесуального керівництва Берегівської місцевої прокуратури, слідчими та кримінальною поліцією Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області розкрито резонансне вбивство місцевої мешканки ромської народності, яку було вбито 1 липня цього року.

Обґрунтовано, у вчиненні даного злочину підозрюється 24-річний мешканець Берегова, якого нещодавно правоохоронці затримали за вбивство рідної матері.

Наразі встановлено, що чоловік безпричинно напав з ножем на жінку, яка йшла йому на зустріч, нанісши їй при цьому серію різаних ран, які виявились смертельними. Пройшовши ще близько 400 метрів, жінка впала неподалік одного з приватних будинків і загинула.

Як повідомив виконувач обов’язків керівника Берегівської місцевої прокуратури Ігор Піпаш, наразі, в рамках даного кримінального провадження,  затриманому вже оголошено про підозру за ч. 1 ст.115  КК України –  умисне вбивство.

Чоловік затриманий і утримується під вартою, в рамках іншого кримінального правопорушення – умисного вбивства своєї рідної матері, яке трапилось ввечері 12 грудня.

Триває подальше слідство.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

You may also like...