Чоловік наніс більше 10 ударів ножем своєму опоненту. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці

Поліцейські затримали зловмисника одразу після скоєння злочину. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Вчора, 18 грудня, до Мар’їнського відділення поліції звернувся мешканець Красногорівки, який розповів, що знайшов тіло чоловіка без ознак життя.

На місце негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, які встановили послідовність подій. З’ясувалося, що двоє товаришів розпивали спиртні напої у вагоні, пристосованого для проживання. В результаті чого між чоловіками виник конфлікт, поставити «крапку» в якому вирішив 56-річний зловмисник. Він схопився за ніж та декілька раз вдарив ним опонента. 

Всього на тілі 50-річного потерпілого було виявлено 11 ножових поранень в області тіла та обличчя. Після скоєння жорстокого злочину чоловік зателефонував товаришу та попросив приїхати. Вже коли той побачив «картину» злочину відразу повідомив в поліцію.

Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Він пояснює слідчим, що не пам’ятає як це сталося, адже був дуже п’яний.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Мар’їнське відділення
поліції Донецької області

You may also like...