Чоловік, що ледь не зарубав сокирою дружину та тещу через ревнощі, проведе10 років за гратами

Мешканця Зміївського району, що ледь не зарубав сокирою дружину та тещу через ревнощі, засудили до 10 років за гратамиПро це йдеться в повідомленні прес-служби  прокуратури Харківської області.

Зміївський районний суд області підтримав позицію Чугуївської місцевої прокуратури визнав винним 64-річного мешканця району у закінченому замаху на подвійне вбивство (ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

Картинки по запросу зарубав сокирою

Як розповіла заступник керівника місцевої прокуратури Оксана Черкашина, суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

«Подія сталася наприкінці вересня 2018 року. Чоловік в черговий раз приревнувавши свою 53-річну цивільну дружину, затіяв з нею сварку на подвір’ї домоволодіння. Поруч знаходилася теща. Вона намагалася примирити подружжя, проте нетверезий чоловік і не думав зупинятися, він схопив сокиру та вдарив дружину у лопатку та по голові. Жінка втратила свідомість. Потім зять вдарив сокирою у груди 74-річну тещу, яка намагалася захистити доньку. Дістав ніж і пирнув стареньку ще й у живіт. Тим часом прийшла до тями дружина. Вона вихопила у чоловіка сокиру та побігла кликати на допомогу», – повідомила О. Черкашина.

Завдяки вчасно наданій медичній допомозі жінок вдалося врятувати. Наразі їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

На вимогу прокуратури засуджений перебуває під вартою.

Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

УК

You may also like...