Чотири місяці залицянь закінчилися зґвалтуванням

Молода пара зустрічалася впродовж чотирьох місяців.

Про це повідомляє веб-портал “Вишгород-Лайф.Інфо” за інформацією ГУ НП України у Київській області.

Однак, останнє побачення для 32-річної жінки стало трагічним – молодик накинувся на неї і зґвалтував. Після цього втік на автомобілі у невідомому напрямку.

Встановлено, що житель села Красилівка, Броварського району, запросив до себе додому молоду жінку, з якою мав стосунки. За словами потерпілої, у будинку вони пили вино, яке придбали напередодні. Під час побачення чоловік зненацька накинувся на бідолашну, розбив мобільний телефон, порвав на шмаття її документи, сумку. Після чого вступив з нею у статевий зв’язок проти її волі. Скривджена жінка звернулася до поліції Києва за місцем проживання.

Під час проведення необхідних оперативних поліцейських заходів працівники Броварського відділу поліції затримали зловмисника у порядку статті 208 КПК України.

Наразі 26-річному чоловіку оголошена підозра за ч. 1 статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Вину свою залицяльник визнав, але від будь-яких пояснень відмовився. Судом йому обрана міра запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт.

Молода жінка проходить судово-медичне обстеження, яке встановить ступінь тяжкості нанесених тілесних ушкоджень. Триває досудове розслідування.

You may also like...