Діти. Але зовсім з недитячими забавками (фото)

Хлопці 15 та 16 років прогулювали навчання, а натомість щось активно шукали за місцевими гаражами. Тоді двох підлітків і помітили патрульні роти ТОР у Сєвєродонецьку.

Хлопці навіть не приховували того, що шукають наркотики. Пояснили, що купили їх через соцмережі. З кишень куртки хлопці дістали 16 та 14 пакунків, обмотаних кольоровою ізострічкою, у яких, за їхніми словами, були наркотичні речовини.

На изображении может находиться: телефон

Пакунки вони мали рознести по певних місцях й зробити так звані “закладки”.

Нет описания фото.

Патрульні повідомили про подію батьків неповнолітніх, та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

У діях неповнолітніх вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 ККУ, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Батьки! Приділяйте більше часу своїм дітям, спілкуйтесь із ними, цікавтесь їхнім життям. Особливу увагу приділяйте спілкуванню підлітків у соціальних мережах та месенджерах. Також звертайте увагу на фото, які робить дитина на мобільний телефон, наприклад, фото різноманітних місць, у яких можуть бути приховані “закладки”: підвіконня, двері, коріння дерев, каміння тощо.

Будьте більш пильними та убезпечіть свою дитину від потрапляння у такі халепи.

Патрульна поліція України

You may also like...