До 10 років позбавлення волі за зберігання наркотиків та психотропів засуджено двох осіб

За підтримання публічного обвинувачення Дарницької окружної прокуратури міста Києва оголошено обвинувальний вирок двом жителям Миколаївської області, викритих у зберіганні наркотичних засобів, психотропних речовин та сильнодіючих лікарських засобів в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, 4 ст. 321 КК України).

Згідно матеріалів слідства, в листопаді 2018 року обвинувачені були затримані працівниками Дарницького УП ГУНП у м. Києві за підозрою у причетності до незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Возможно, это изображение (текст)

У подальшому, за місцем мешкання зловмисників правоохоронці вилучили близько 900 згортків з метадоном, понад 6 800 таблеток із сильнодіючим лікарським засобом дифенгідрамін (димедрол), 3 330 таблеток, що містили сильнодіючий лікарський засіб зопіклон, посуд з нашаруванням наркотичних речовин, тощо.

Вартість вилучених речовин становила понад 2 млн гривень.

У ході судового розгляду обвинувачені заперечували свою причетність до незаконної діяльності.

Однак прокурором у суді повністю доведено вину обвинувачених у незаконному зберіганні наркотичних засобів, психотропних речовин та сильнодіючих лікарських засобів в особливо великих розмірах.

Вироком Дарницького районного суду міста Києва зловмисників визнано винними в інкримінованих злочинах та засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна.

Київська міська прокуратура

You may also like...