До 16 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який вбив свою начальницю та помістив труп до морозильної камери

Київським апеляційним судом підтримано позицію прокурора, який принципово наполягав на залишенні для вбивці покарання у виді 16 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Вказаний чоловік в серпні 2017 року, перебуваючи в приміщенні цеху пекарні в с. Хотів Києво-Святошинського району Київської області, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, а саме чоловік обурився вказівкою своєї начальниці не палити в приміщенні, схопив молоток та наніс їй не менше 25 ударів. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла. Переконавшись, що вона більше не подає ознак життя, злочинець помістив її труп до морозильної камери.

На цьому вбивця не зупинився. Після скоєння вбивства він заволодів автомобілем потерпілої на якому приїхав до її будинку, звідки виніс гроші, ювелірні вироби та побутову техніку. Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 185, ч. 2   ст. 289, ч. 3 ст. 185 КК України (умисне вбивство, крадіжка, вчинена повторно, незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно, крадіжка, поєднана з проникнення у житло).

За принципової позиції регіональної прокуратури вирок набрав законної сили.

Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...