До 5 років позбавлення волі засуджено екс-керівника міськрайонного відділу Державної виконавчої служби за хабар у ₴15 тис.

18 червня 2019 року Очаківським міськрайонним судом засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна колишнього начальника  відділу державної виконавчої служби Очаківського міськрайонного управління юстиції Миколаївської області за отримання у червні 2014 року неправомірної вигоди у розмірі 15 тис грн.

Також за вироком суду його позбавлено права обіймати керівні посади в державних органах та установах строком на 3 роки.

Не дивлячись на довготривалий судовий розгляд кримінального провадження, який тривав майже 5 років, (у справі змінювалось 2 склади суду, обвинувачений постійно змінював захисників), прокурорами регіональної прокуратури, які підтримували державне обвинувачення, у повному обсязі доведені дії зазначеної службової особи, спрямовані на  одержання неправомірної вигоди від місцевого фермера за не виконання рішення Господарського суду Миколаївської області щодо повернення земельної ділянки у власність громади.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Прес-служба прокуратури Миколаївської області 

You may also like...