Групу наркоторговців, серед яких поліцейський, затримано у Львові (фото)

Героїн, амфетамін та інші наркотики злочинна група збувала на території Львова та області. Одним з дилерів виявися співробітник поліції. Його зі спільником працівники внутрішньої безпеки Національної поліції України та слідчі ГУНП у Львівській області затримали з наркотоваром.

Львівським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки НПУ було отримано оперативну інформацію про діяльність на території Львівщини та обласного центру злочинної групи, яка здійснювала збут наркотичних засобів та психотропних речовин. В основному наркоділки збували героїн та амфетамін.

Причетним до кримінального бізнесу виявився один зі співробітників поліції Львова – 27-річний сержант поліції сектору патрульної поліції на станції Львів Залізничного ВП.

За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчим управлінням ГУНП у Львівській області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Спільними діями оперативників УДВБ НПУ та слідчих ГУНП у Львівській області 34-річного уродженця Донецької області, а нині мешканця Львова, та його спільника – поліцейського затримано. Під час обшуку у фігурантів виявлено та вилучено героїн та амфетамін на загальну суму 15 тисяч гривень.

Готується оголошення підозри та обрання запобіжного заходу ділкам, встановлення їхніх посібників та каналів находження наркотовару. За незаконні дії із забороненими у вільному обігу речовинами зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

You may also like...