Харків’янина, який працював «закладчиком» наркотиків в інтернет-крамниці, взято під варту

За клопотанням Харківської місцевої прокуратури № 1 обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, чоловіку який підозрюється  у незаконному зберіганні особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту  (ч. 2 ст. 307 КК України).

За інформацією керівника Харківської місцевої прокуратури №1 Катерини Шевцової, 19 листопада 2019 року співробітниками Холодногірського відділу поліції зупинений 38-річний харків’янин. При собі він мав заборонені речовини, які, як він повідомив, є наркотичними засобами. Вказані речовини чоловік незаконно зберігав при собі з метою збуту та розповсюдження на території м. Харкова шляхом «закладок».

У ході проведеного невідкладного обшуку за місцем мешкання підозрюваного виявлено та вилучено особливо небезпечні наркотичні та психотропні речовини. Приблизна вартість вилучених наркотичних засобів на «чорному» ринку складає 5 млн грн.
Встановлено, що чоловік виконує функції фасувальника, кур’єра та «закладчика» в інтернет-крамниці збуту наркотичних засобів.  Правоохоронцями вилучені наркотичні засоби, які вказаний громадянин розклав на території міста Харкова.
Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту).
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Прес-служба прокуратури Харківської області

You may also like...