Іллічівський районний суд оголосив обвинувальний вирок у справі 5 громадян, причетних до діяльності терористичної організації “ДНР”.

Подружжя громадян РФ, яке фактично проживало у Волноваському районі Донеччини, у період з серпня 2014 по квітень 2015 року, співпрацювали з «ДНР», залучивши до цього процесу 46-річного мешканця Маріуполя, 43-річного мешканця Володарського району та 39-річного мешканця Запорізької області.

Про це повідомила речниця ГПУ Лариса Сарган.

Image may contain: one or more people

Терористи здавали ворогам фото та відео інформацію про дислокацію, чисельність, маршрути пересування військовослужбовців, військової техніки ЗСУ та інших військових формувань України, які переміщувались територією Запорізької та Донецької областей під час проведення АТО. Отримані від інформаторів відомості терористи використовували для здійснення обстрілів українських позицій.

Суд визнав обвинувачених винними у вказаних злочинах та засудив громадян РФ – до 10 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їм майна, а трьох інших співучасників – до 5 років позбавлення волі кожного.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

*А це лист царю-батюшкє про “спасітє-памагітє” від вже засудженого громадянина РФ

You may also like...