Киянина затримали за викрадення авто та зберігання зброї

Правопорушнику оголосили про підозру та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Під час огляду у зловмисника виявили два пістолети та набої до них.

До чергової частини Святошинського управління поліції звернувся 35-річний місцевий житель, який повідомив про зникнення автомобіля. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці опитали очевидців події та переглянули відео з камер спостереження. У ході оперативних заходів поліцейські розшукали та затримали чоловіка, який викрав автомобіль.

Правоохоронці встановили, що зловмисник під’їхав до парковки на власному авто. За допомогою інструментів відкрив чужу іномарку та поїхав із місця події.

Слідчо-оперативна група під час огляду машини правопорушника вилучила відмички та електронні пристрої для сканування сигналізації. Окрім того, у зловмисника працівники поліції виявили два предмети, схожих на пістолети, та набої до них. Речові докази вилучили та направили на експертизу.

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – раніше не судимий 44-річний мешканець Києва.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...