Киянку затримали за нанесення ножових поранень двом знайомим

Правоохоронці Голосіївського району столиці затримали 33-річну киянку, яка підчас конфлікту нанесла знайомим ножові поранення. Потерпілих жінку й чоловіка доставлено до лікарні, наразі їх життю нічого не загрожує. Розпочато кримінальне провадження.

До столичної поліції по спецлінії 102 від лікарів надійшло повідомлення про те, що у квартирі багатоповерхівки на вулиці Василя Касіяна знаходяться двоє людей з ножовими пораненнями. На виклик виїхали патрульні й слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Прибувши на виклик, правоохоронці провели ряд слідчих дій і встановили, що потерпілі разом із власником квартири й спільною знайомою розпивали спиртні напої. Під час спілкування між ними виник конфлікт, зловмисниця схопила ніж і вдарила ним 50-річну жінку в груди, а потім у живіт 34-річному чоловіку.

Як розповів начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Олег Самойлик, з місця події вилучено речові докази, серед них два ножа, які відправлено на експертизу:

«Фігурантку затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вона раніше не судима 33-річна місцева мешканка. Зловмисниці повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі. Судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою».

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...