Київські правоохоронці затримали «на гарячому» дует автоугонщиків

Зловмисники спочатку намагались завести транспортний засіб, а потім довелось його штовхали до перехрестя, де їх і побачили поліцейські.

Поліцейські групи реагування на факти домашнього насильства вночі з виклику повертались до Оболонського управління поліції. на перехресті вулиць вони побачили автомобіль ВАЗ, який стояв на проїжджій частині з порушенням правил дорожнього руху.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и ночь

Коли правоохоронці підійшли до автівки, то із салону вибігли двоє чоловіків та кинулись навтьоки. Поліцейські наздогнали незнайомців і встановили, що вони після спільного розпиття алкоголю вирішили угнати автомобіль, щоби швидше дістатися додому.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

На місце викликали слідчо-оперативну групу для належного документування події. Зловмисниками виявились кияни, 17 та 23 років, які вже мають кримінальний досвід. Обох фігурантів затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловікам оголошено про підозру. За вчинене їм загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...